piątek, 7 marca 2014

Wiosenne jajko i wiosenny obiad

Piękna pogoda i słońce za oknem oraz coraz to wyższe temperatury rozbudziły we mnie poszukiwacza wiosny. Ostatnie wolne dni spędziłam aktywnie na świeżym powietrzu. Mam za sobą już pierwszą wycieczkę rowerową :) Tak również wiosna zagościła na moim talerzu. Ziemniaczki z koperkiem, jajko i fasolka + kefir iście letnio-wiosenny obiad :) Przepis znalazłam tu :

http://miloscwbrzuchumam.blox.pl/2012/08/Jajka-gotowane-w-folii.html

Polecam wygląda pięknie i smakuje pysznie! :)



2 komentarze:

  1. Rzeczywiście bardzo wiosennie <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Muszę sobie też zrobić taki obiad, takie proste obiady są często najlepsze :)

    OdpowiedzUsuń